+1 (855) 293 8988

Welcome to Morefit Support

1. Question: Are there any replacement straps?

Answer: Yes, but you have to order this separately.

 

2. Question: Which application must you download?

Answer: Hello, the application name is Da Fit.

 

3.Question: Is there a pulse oximeter?

Answer: Yes, including!

 

4.Question: Does the watch have a touchscreen?

Answer: yes

 

5.Question: Can the clock be set in German?

Answer: Yes, everything is completely problem-free.

 

6.Question: can you read messages on the smartwatch whatsapp?

Answer: Yes you can

 

7.Question: Can I answer whatsapp messages from my iphone via the watch?

Answer: Hello, you can only read the news.

 

8.Question: can you change the language of the watch?

Answer: yes

 

9.Question: Can you also control the Amazone music app with the watch?

Answer: yes

 

10.Question: Can you set the background individually, with your own photo or just what the app has?

Answer: You can set your own background.


Not the result you want? You can also...

在线客服服务时间:9:00-24:00

   
Your Name * 
Phone * 
Email * 
Content * 
Code*